## Similar Questions

- Answer: It travels
**288 miles**in 4 hours 30 minutes at thatspeed. - Answer: It is the Sahara Desert.
- Answer: 20 MPH means that the truck travels 20 miles every hour, so it takes
**2 hours**to travel 40 miles. - Answer: 725 miles taking this route:
- Go up to I-495 (LONG ISLAND EXPRESSWAY), and follow signs toI-495 WEST towards NEW YORK.
- Take I-495 LONG ISLAND EXPRESSWAY - WEST to I-278 WEST toBROOKLYN off EXIT 17W.
- Take I-278 WEST, thru Brooklyn and Staten Island (via theVERRAZANO BRIDGE [toll]) to I-95 N J TURNPIKE (toll), in NEW JERSEY(crossing into NJ via the GOETHALS BRIDGE). Follow signs to theI-95 TURNPIKE - SOUTH.
- Take I-95 SOUTH all the way down to U.S. 378 WEST to SUMTER offEXIT 135 in SOUTH CAROLINA. To bypass RICHMOND-PETERSBURG (VA),take
**I-295 SOUTH (VA)**(EXIT 84A off I-95 inVIRGINIA to get onto I-295 SOUTH to ROCKY MOUNT, NC). - Take U.S. 378 WEST to Sumter.

- Answer: 12 miles divided by 2 miles equals 6 inches so it is 6 inches dah
- Answer: The change in distance divided by the change in time.

(21-7 miles)/(3-1 hours)=14/2=7 miles/hour or 7 mph. - Answer: 20 miles per hour.
- Answer: The Bay of Bengal.
- Answer: They have a sophisticated system inside the ECU that can determine when a service is required depending upon the driving style and journey types of the vehicle. The owners manual or dealership will be able to explain this in more detail.
- Answer: 54*2 = 108miles108Miles / 10 Hours = Approximently 10.8 MPH
- Answer: A little over 10 and 1/2 hours
- Answer: easy way to find this answer is to find the miles per minute and multiply by 60 to get miles per hour95/10=9.5 miles per minute9.5 mpm x 60 minutes per hour = 570 MPH.